Verzending

GRATIS VERZENDING
Bestellingen boven €100,- worden gratis verzonden in Nederland.

Gemstone Official levert (voor nu nog) alleen binnen Nederland.

LEVERING

Gemstone Official zal na het plaatsen van je bestelling, automatisch een e-mail sturen met je orderbevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat deze e-mail terecht komt in je SPAM of ongewenste mailbox. Kijk deze mappen goed na, als je de orderbevestiging niet hebt ontvangen. 

Als jouw pakketje is ingepakt en hebben overgedragen aan DHL/DPD krijg je een mail waar je Track & Trace code in staat. 

De bestellingen worden meestal binnen 3 dagen (maximaal 7 dagen) na ontvangst van betaling verzonden (behalve bij speciale omstandigheden, denk aan de drukke periodes zoals rond Black Friday en de feestdagen). 

De verzendkosten in Nederland voor brievenbuspakketjes bedragen €3,95. De grotere pakketten bedragen €6,95. 
Artikelen die nèt niet door de brievenbus passen, worden verstuurt voor €5,50.

Gemstone Official verzendt altijd met Track & Trace code.  Mocht er iets fout zijn gegaan met de verzending kunnen wij door middel van de T&T code altijd traceren waar jouw pakje gebleven is. 

Gemstone Official is niet verantwoordelijk voor de vertragingen die zijn opgelopen door DHL/DPD. Hier worden bijvoorbeeld staking, drukke feestdagen of andere omstandigheden mee bedoeld. 

Let op! Klopt je adres niet? Stuur meteen een mailtje naar info@gemstone-official.nl de meeste pakjes worden direct verpakt en verzonden. Als je het op tijd doorgeeft kunnen wij het foute adres nog veranderen. Zodra het verzonden is kunnen wij helaas niks meer voor je doen.

Retourneren

Als je niet tevreden bent met je bestelling, heb je de mogelijkehid om je producten retour te sturen.

Voeg bij de retourzending alsjeblieft de volgende gegevens en lees deze pagina goed door.

Naam:
Ordernummer:
Welke producten komen er retour:
Reden van retour:

 

Het geld zal teruggestort worden op de rekening waarmee is betaald. Wij zullen het geld alleen terug boeken als de producten ongebruikt en onbeschadigd weer bij ons binnen komen. Na aankomst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De retourzending zal voor eigen kosten zijn en op eigen risico. Als de producten beschadigen of kwijt raken onderweg, kunnen wij deze helaas niet terug nemen. Zorg er dus goed voor dat de producten extra goed verpakt zijn (bijv. in een doosje en niet in een envelop) en verzend het liefst met een Track & Trace code. Wanneer de retourverzending bij Gemstone Official binnen komt duurt het +/- 10 dagen voordat deze is verwerkt en geld terug op je rekening staat. Wanneer jouw originele boven de gratis verzending was en je dus geen verzendkosten hebt betaald, is het volgende van toepassing:

- Er gebeurt niks als het bedrag van je bestelling na de retour nog steeds boven de gratis verzending is.

- Is het bedrag van je bestelling na de retour onder de gratis verzending? Dan heb je helaas geen recht op de gratis verzending. Het verschuldigde bedrag wordt afgetrokken van het bedrag dat naar je over wordt gemaakt. 

 

Let op: oorbellen kunnen i.v.m. hygiëne niet worden geretourneerd. 

 

Je kunt het retourpakket verzenden naar:
Gemstone Official 
Huizermaatweg 306
1276LJ Huizen
Nederland

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen.

Nogmaals; vergeet niet je ORDERNUMMER en je NAAM te vermelden bij je retourzending.  Wij kunnen jouw retourverzending niet verwerken zonder deze informatie.